STHLM vs GBG

Bästa julstad: Göteborg... Det är så sjukt mycket belysning i Göteborg under julen! Ljus i massa olika färger, rött, blått, grönt, gult mm. Silverkulor i träden... Ja nästan lite överdrivet! Jag menar det snackas ju så mycket om att spara energi.


Bästa sommarstad: Stockholm... Det är så vackert i stockholm under sommaren. Staden är så nära vattnet över allt. Om man jämnför med göteborg, där måste man ju typ ut till hamnarna för att komma till vattnet. Sedan har stockholm Allsång på skansen som är väldigt sommrigt.


Bästa hockeystad: Göteborg... Hockey har blivit riktigt stort i Göteborg senaste året. Frölunda Indians har ju bästa hockeypubliken i Sverige!


Bästa nattklubbar: Stockholm... Här vinner stockholm överlägset. Göteborg har så dåligt utbud.. Det finns typ 2-3 klubbar i göteborg som kan jämnföra sig med stockholm.


Bästa shoppingstad: Göteborg... Utbudet kanske Sthlm vinner på, med tanke på att det är huvudstaden. Men I göteborg ligger allt samlat ganska nära! Så man slipper gå så jävla långt affär ifrån affär. Känns som Sthlms gallerior och klädaffärer är väldigt utsprett. Därför vinner Göteborg, skönare att shoppa om man slipper gå FÖR mkt!


Bästa fotbollsstad: Stockholm... AIK, DIF och Hammarby är ju några av de största klubbarna i sverige, och alla är sthlmslag. IFK Göteborg är riktigt bra, men Stockholm verkar ha ett större hjärta för fotboll!


Bästa eventstad: Göteborg... Här vinner Göteborg stort. Gothiacup är ju den största fotbollscupen i värden (för ungdommar). Sedan har vi ullevi där riktigt stora artister har sina konsertet. Madonna, U2, Iron maiden, Robbie Williams, Bruce Springsteen och Michael Jackson är bara några världartiser som spelat i Göteborg



Bästa dialekt: Stockholm.. Jag tycker sthlmska är en skön dialekt, göteborska kan låta så bonnigt. Dom som pratar kraftig göteborksa tycker jag låter som om dom är ointerligenta och puckade :O

Bästa invånnare: Göteborg... Why? Jag är ju ifrån Göteborg!

Sthlm: 4
GBG: 5

Göteborg Vinner alltså! Grattis! :D haha.


Kommentarer
Postat av: Anonym

NEJ SKÖNASTE DIALEKTEN HAR JU GÖTEBORG!!!!!!!!!!!!!!

2009-12-20 @ 21:38:24
Postat av: Stickan

Inte för att jag gillar några av dessa fotbollslag, eftersom jag är från Skåne, men Hammarby åkte ju ut iår. Djurgården fick kvala för att hålla sig kvar. Göteborg har 3 lag i allsvenskan, så Göteborg vinner ju det lätt.



Fast Skåne vinner den punkten annars ;)

2009-12-20 @ 23:18:57
Postat av: Pontus

GÖTEBORG! <3 Sveriges framsida! :)

2009-12-21 @ 00:26:18
URL: http://pontusingeby.se
Postat av: Jennifer

Bästa hockeystad är då inte Göteborg. Det är helt klart Skellefteå- bästa klacken i landet! <3

2009-12-21 @ 02:15:33
URL: http://abrokenheartedprincess.blogspot.com
Postat av: Niklas

De där med gallerior och så vet jag inte.. ni må ha en galleria med massa affärer samlade men vi har ju typ 20 000 olika gallerior :p



Så är du i centrum tycker inte jag att man måste springa runt en massa så nepp, den poängen måste gå till Sthlm ;) VI VINNER! <3

2009-12-21 @ 22:00:13
URL: http://longlivethe90s.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0